Afsluiting zomereditie Ladies Cup

Afsluiting zomereditie Ladies Cup

Op dinsdag 24 september is de laatste wedstrijd van de zomereditie van de Ladies Cup gespeeld. Met een mooie opkomst van bijna 30 dames die vaak wekelijks van de partij zijn werd het het zeer gezellige afsluiting van het seizoen met een heerlijk diner.


Dit jaar is het seizoen weer in goede banen geleid door Marike Camps en José Hinne, geassisteerd door Mireille Nijhuis.  José heeft naar 8 jaar besloten haar taken over te dragen en Mireille zal de haar werkzaamheden voor de Ladies Cup gaan overnemen.
José werd uitvoerig bedankt en voor haar bewezen diensten werd aan haar een prachtig glas kunstwerk aangeboden, gemaakt door Marike Camps en een mooie fles wijn.

Op de slotdag wordt natuurlijk ook de balans op gemaakt. Wie heeft gemiddeld de beste scores behaald? En natuurlijk werden ook de seizoen winnaars van het Birdie – Neary – en Longset Drive klassement bekend.


Mireille Nijhuis was door het seizoen heen de sterkste gevolgd door Miesche Groot Hendriks en Marike Camps.
Het birdie klassement kwam op naam Esin Atalay.
Voor het Neary – en Longest klassement was een shoot out nodig om de winnaars bekend te maken. Esin Atalay won de Neary van Monique Kalip. Mireille Nijhuis moest haar meerdere erkennen in Reina Prenger.
Ook de prijswinnaars werden allen verrast met een prachtige trofee van glas gemaakt door Marike Camps.

We kijken terug op een prachtig seizoen met een mooie opkomst en uiteraard veel gezelligheid. De commissie zal na het vertrek van José worden gevormd door Marike Camps en Mireile Nijhuis. Ook de Ladies Cup gaat in de winter door met een start vanaf 14.00 uur op de dinsdag.