Oud- Bestuursdag Zaterdag 20 juli j.l.

Oud- Bestuursdag Zaterdag 20 juli j.l.

Het was ieder jaar weer een plezier om op de Bestuur-en Commissiedag ook als Oud-bestuursleden elkaar weer te treffen. Helaas heeft het huidige bestuur beslist om de oud-bestuursleden niet meer uit te nodigen. Misschien om de kosten voor de barbecue?


Dat was voor Henk Endeman, een van de oud penningmeesters, reden het initiatief te nemen om dan maar een eigen oud-bestuursdag te organiseren. Onder ideale weersomstandigheden (31graden) speelden 8 golfers een Stableford wedstrijd. Nadien schoven er nog 3 partners bij aan tafel voor een gezamenlijke maaltijd. Uiteraard op eigen kosten.


Het was weer heel gezellig om elkaar weer te treffen en zeker voor herhaling vatbaar. Misschien omdat het de eerste keer was, was er weinig belangstelling. We zijn nu 32 jaar verder sinds de oprichting van de vereniging GCC’t Sybrook. In die tijd zijn ons natuurlijk al veel leden ontvallen en zij die er nog zijn raken allemaal op leeftijd. Zij weten natuurlijk veel van de historie en het zou jammer zijn dat deze kennis verloren gaat. Henk heeft aangeboden volgend jaar weer te organiseren.


We hopen dan op meer belangstelling van de Oud-bestuursleden.

Wij hebben ervan genoten.

Henk en Rietje bedankt voor de organisatie.


Gonny Heijne